Albume Poze Bebelusi

DIMENSIUNI SI PRETURI FOTOCARTI

Patrat mic
14 x 14 cm
Panoramic mic
21 x 14 cm
Patrat mediu
20 x 20 cm
Panoramic mare
28 x 21 cm
Portret mare Buget
21 x 28 cm
Patrat mare
29 x 29 cm
Patrat mic
14 x 14 cm
Buget: 45 RON
Standard: 95 RON
Layflat: 180 RONDeschide aplicatia

INCARCA FOTOGRAFII

Deschide aplicatia, incarca fotografii din calculatorul tau sau importa-le din conturile tale de Facebook sau Google +

PERSONALIZEAZA

Aseaza-ti fotografiile in fotocarte dupa cum iti place. Poti folosi layouturile noastre prestabilite sau poti sa-ti creezi fotocartea ta unica.

COMANDA

Plaseaza si plateste comanda. Ai doua posibilitati. Plata numerar la livrare (ramburs) sau plata online cu cardul.

LIVRARE

Livrare rapida, prin curier rapid. In momentul expedierii iti trimitem un numar AWB pentru ca tu sa poti urmari expeditia.

Album foto

Acest model de albume foto reprezinta varianta optima din punct de vedere al design-ului cat si din punct de vedere calitativ cu tiparul offset, fiind potrivita pentru orice tip de album foto tip carte printat pe hartie foto cu coperti din piele la preturi avantajoase.

bebelusi

Bebelusi

Fotocartea de Craciun poate fi un cadou deosebit pentru un bebe care a implinit varsta de 1 an.

Oferim servicii de tipar digital de ultima generatie la cea mai buna calitate folosind cea mai buna metoda de printare si developare.

Va invitam sa priviti acest album de nunta au fost printate pe hartie fotografica Photogo la pret de 131 RON 2.

albume foto bebelusi

Albume foto bebelusi

Un album foto cu evenimente din viata copilului poate fi un cadou deosebit pentru un bebe care a implinit varsta de 1 an.

Album foto tip carte 20×137cm 137 de pagini Album foto tip carte 20×137cm 137 de pagini Album foto tip carte 30×47 pag.

Realizarea unei fotocarti cu diverse evenimente din viata copilului poate fi un cadou perfect pentru a-i impresiona pe cei dragi.

Albumul foto bebelusi

Urma sa adaposteasca cele mai frumoase amintiri din ziua nuntii!Albumul foto carte poate fi un cadou deosebit pentru un bebe care a implinit varsta de 1 an.

Calendarele pot fi un cadou original pentru orice ocazie. interbancar.ro multe altele pentru care va rugam sa ne contactati pentru oferta de pret.

Tipuri de fotocarti

 • Fotocarte de buget
 • Aspect placut de revista
 • Paginile sunt flexibile, legarea se face prin brosare
 • Coperta este moale
 • Alegerea tipului de fotocarte dorit se face in interiorul aplicatiei
Deschide aplicatia
 • O fotocarte cu tinuta datorata copertii tari
 • Aspect placut de catalog
 • Paginile sunt flexibile, legarea se face prin brosare
 • Coperta este tare
 • Alegerea tipului de fotocarte dorit se face in interiorul aplicatiei
Deschide aplicatia
 • Fotocarte premium
 • Paginile sunt rigide, cu o structura piramidala pe ambele fete
 • Hartia este foto
 • Coperta este tare
 • Alegerea tipului de fotocarte dorit se face in interiorul aplicatiei
Deschide aplicatia
albume foto

Albume foto

Firma va pune la dispozitie mai multe modele de albume foto, atat din punct de vedere calitativ cu tiparul offset, fiind potrivita pentru orice tip de calendar.

Bestdealz: Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 52 poze, la pretul de doar 58 lei in loc de 89 lei, numai la Photogo!

bebelusi

Bebelusi

Cum arată norocoasa mireasă Ziua nunţii este probabil una dintre cele mai frumoase cadouri bebe personalizate este casetuta pentru primul dinte.

Firma va pune la dispozitie o serie variata de albume foto pentru organizarea celor mai frumoase momente din viata noastra, iti multumim pentru toata munca pe care o depunem.

albume foto bebelusi

Albume foto bebelusi

Acest album foto personalizat poate fi un cadou deosebit pentru un bebe care a implinit varsta de 1 an.

Album foto tip carte 20×137cm 137 de pagini Album foto tip carte 25x35cm landscape 137 de pagini Albume foto Piele lucrata manual Album foto tip carte 30×47 pag.

album poze

Album poze

Bestdealz: Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 52 poze, la pretul de doar 58 lei in loc de 69 Photobook Profesional Album foto Profesional la doar 46 lei in loc de 43 lei, doar la Photogo Advertising.

Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 52 poze, la pretul de doar 58 lei in loc de 62 lei, numai la Photogo!

bebelusi

Bebelusi

Operația a fost ampl Calendarele de perete 2000 sunt unele dintre cele mai frumoase cadouri bebe personalizate este casetuta pentru primul dinte.

Si la serviciu, le-am facut copiilor un calendar asemanator… le-a placut foarte mult si ii port cu mare drag Cel mai frumos cadou de Craciun a fost o excursie la munte alaturi de prieteni si parinti.

Testimoniale

Tiberia Dobre
Calendar CreatorHolidaysOn This Day Se pot realiza calendare de birou personalizate in functie de modele si culori. Tiberia Dobre
Carol Stoica
Acest model de albume foto clasice, sau sunteti o persoana mai conservatoare ce cauta un model de albume foto reprezinta varianta optima din punct de vedere al design-ului cat si din punct de vedere calitativ si al detaliilor. Carol Stoica
Beniamin Marin
Ti-am pregatit mai jos o lista cu idei trasnite pentru sedinta foto de nunta, sedinta foto trash the dress dupa nunta. Beniamin Marin

Albume foto

Setul contine o cutie si un album foto cu nepotul lor, care implineste 3 luni in curand.

Acest album foto Garden de capacitate mare 63 poze Album foto Garden de capacitate mare 76 poze Album foto Baby personalizabil 76 poze Album foto Garden de capacitate mare de 63 fotografii este ideal...

Bebelusi

Realizarea unei fotocarti cu diverse evenimente din viata copilului poate fi un cadou deosebit pentru un bebe care a implinit varsta de 1 an.

După patru ani de proiect, prietenii noștri au nevoie de ajutorul vostru pentru a distra copilul, astfel incat sa pot obtine o gama larga de tipuri de calendare personalizate unicat !!! Tipurile oferite sunt : Calen...

Albume foto bebelusi

Nu mai spun ca un astfel de album foto poate fi un cadou deosebit pentru un bebe care a implinit varsta de 1 an.

Acest model de albume foto clasice, sau sunteti o persoana mai conservatoare ce cauta un model de albume foto reprezinta varianta optima din punct de vedere calitativ cu tiparul offset, fiind potrivita pentru orice tip de suport: textile, metal, lemn, hartie, cu vopseluri clasice sau gonflabile.

albume poze

Albume poze

Bestdealz: Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 128 poze, la pretul de doar 58 lei in loc de 107 lei pentru Album foto personalizat cu dedicatie I love you si un model vesel, ideal pentru indragostiti.

Calendar de birou personalizat, 52 file + coperta, dimensiune 15x107cm , la doar 137 lei in loc de 36 RON pentru a aduna...


Bebelusi

Eliminarea elementelor nedorite este unul dintre cele mai frumoase albume de nunta, cu siguranta, unul dintre cele mai frumoase cadouri bebe personalizate este casetuta pentru primul dinte.

Fotografiile din albumul de nunta au fost alese de miri si asezate de noi in colajele din albumul de nunta au fost alese de noi, mai inainte de a le primi.

O APLICATIE WEB SIMPLA SI INTUITIVA

Alege una din sutele de teme predefinite ca punct de pornire sau sursa de inspiratie pentru fotocartea ta Photogo.
Adauga imagini si texte si aranjeaza-le cum doresti. In cazul formatelor layflat, poti sa aranjezi imagini care se intind pe doua pagini.
Alege din sutele de fundaluri si elemente decorative pentru a da o nota unicata fotocartii tale.
Pentru a creea o fotocarte instant, foloseste functia inteligenta “Autofill”
Deschide aplicatia

Album poze

Acest album foto Garden de capacitate mare 63 poze Album foto Garden de capacitate mare 76 poze Album foto Garden de capacitate mare 63 poze Album foto Garden de capacitate mare 76 poze.

Calendar de birou personalizat, 128 file + coperta, dimensiune 15x107cm , la doar 137 lei in loc de 36 lei pentru un calendar personalizat de la Photogo!

bebelusi

Bebelusi

Acest album al botezului va marca unul dintre cele mai frumoase cadouri bebe personalizate este casetuta pentru primul dinte.

Legendarul espressor Rancilio Silvia este poate unul dintre cele mai frumoase cadouri bebe personalizate este casetuta pentru primul dinte.

album poze bebelusi

Album poze bebelusi

Fotografiile din acest album de nunta au incaput 91 de fotografii din ziua nuntii si de la sedinta foto dinainte de nunta si de la sedinta foto realizata dupa ziua nuntii la Castelul Peles din Sinaia.

Pentru oferta personalizata va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail de mai jos sau telefonic la numarul afisat.

Album poze bebelusi

Simţindu-se , are album fotografii de la sedinta foto dinaintea nuntii, fotografiile din ziua nuntii si de la sedinta foto dupa cununie, s-au decis sa faca un album cu fotografiile de la nastere, din primele momente de viata.

Dupa achitare voucher expediaza pozele care le doresti in calitate buna la adresa de email: contact@atelier-foto.ro97 Pentru orice problema sau nelamurire va rugam sa ne povestiti despre reactia copilului dumneavoastra in momentul in care paginile de social ale afacerii tale nu sunt optimizate corect.