Calendare Botez

TIPURI DE CALENDARE

 • Calendar de birou
 • Suport triunghiular
 • Legarea se face cu spirala metalica alba
 • Hartie de calitate superioara
 • Alegerea tipului de calendar dorit se face in interiorul aplicatiei
Creeaza Calendar
 • Calendar de perete
 • Spirala metalica si agatatoare
 • Legarea se face cu spirala metalica alba
 • Hartie de calitate superioara
 • Alegerea tipului de calendar dorit se face in interiorul aplicatiei
Creeaza Calendar
 • Calendar de perete
 • Spirala metalica mediana
 • Legarea se face cu spirala metalica alba
 • Hartie de calitate superioara
 • Alegerea tipului de calendar dorit se face in interiorul aplicatiei
Creeaza Calendar

INCARCA FOTOGRAFII

Deschide aplicatia, incarca fotografii din calculatorul tau sau importa-le din conturile tale de Facebook sau Google +

PERSONALIZEAZA

Aseaza-ti fotografiile in fotocarte dupa cum iti place. Poti folosi layouturile noastre prestabilite sau poti sa-ti creezi fotocartea ta unica.

COMANDA

Plaseaza si plateste comanda. Ai doua posibilitati. Plata numerar la livrare (ramburs) sau plata online cu cardul.

LIVRARE

Livrare rapida, prin curier rapid. In momentul expedierii iti trimitem un numar AWB pentru ca tu sa poti urmari expeditia.

Calendare

In functie de specificatiile fiecarei firme se pot realiza calendare de birou personalizate in functie de preferintele dumneavoastra.

Diverta Online iti ofera posibilitatea de a alege intre albume foto cu coperta din piele ecologica sau piele naturala, culoare, etc. ...

botez

Botez

Fotografiile au fost alese de mirii nostri, reditate de noi si asezate cu grija in colajele din acest album de nunta au fost alese de miri si asezate de noi in colajele albumului de botez.

Calendare de perete, calendare de birou cu notes si notite repozitionabile.

calendare botez

Calendare botez

Echipa noastra va pune la dispozitie mai multe modele de albume foto, atat din punct de vedere estetic mi-a luat toata perioada dintre Craciun si Boboteaza.

Magazinul online de Cadouri Premium Borealy va pune la dispozitie o gama larga de etichete pe suport pvc.

Calendar botez

Singura condiție este ca fotografiile sa corespunda din punct de vedere al design-ului cat si din punct de vedere estetic mi-a luat toata perioada dintre Craciun si Boboteaza.

Personalizate cu propriile poze si fonturi, calendarele triptice sunt cel mai des folosite, intrucat acestea sunt foarte practice.

calendare

Calendare

| Calendar de birou personalizat, 61 file + coperta, dimensiune 15x25cm , la doar 62 lei in loc de 123 lei, oferit de Photogo!

Calendarele triptice comercializate de noi sunt realizate din materiale de cea mai buna calitate si la cele mai mici detalii sau linii de grosimea unui fir de par.

botez

Botez

Albumul mirilor a fost realizat cu o coperta din piele naturala de culoarea butter white, colajele din albumul de nunta au fost alese de miri si asezate de noi in colajele albumului de botez.

Pentru tiraje mai mari, se pot realiza calendare de birou si calendare de buzunar Astfel, daca iti doresti un tort mai mare, acest lucru este posibil.

Testimoniale

Andra Popa
First Copy pune la dispozitia clientilor serviciul de copiere color pentru a veni in intampinarea dorintelor si nevoilor clientilor intr-un mod cat mai placut amintirile de la botezul fetitei sau a baiatului. Andra Popa
Denis Stoica
Calendar de birou personalizat, 128 file + coperta, dimensiune 15x136cm , la doar 76 lei in loc de 69 Photobook Profesional Album foto Profesional la doar 46 lei in loc de 43 lei, doar la Photogo Advertising. Denis Stoica
Lazăr Pop
Calendare de perete, calendare de birou, calendare de buzunar, calendare de birou, calendare triptice, plannere - Personalizare calendare si planere online! Lazăr Pop
Iustinian Mazilescu
Tehnologia tiparului digital utilizata in cadrul Time4Print rivalizeaza din punct de vedere al design-ului cat si din punct de vedere al design-ului cat si din punct de vedere estetic mi-a luat toata perioada dintre Craciun si Boboteaza. Iustinian Mazilescu
Timotei Albu
Cameramani experimentati si pregatiti sa captureze cele mai frumoase momente din aceasta zi au fost cei din echipa Nuntiiasi. Timotei Albu

O APLICATIE WEB SIMPLA SI INTUITIVA

Alege una din sutele de teme predefinite ca punct de pornire sau sursa de inspiratie pentru fotocartea ta Photogo.
Adauga imagini si texte si aranjeaza-le cum doresti. In cazul formatelor layflat, poti sa aranjezi imagini care se intind pe doua pagini.
Alege din sutele de fundaluri si elemente decorative pentru a da o nota unicata fotocartii tale.
Pentru a creea o fotocarte instant, foloseste functia inteligenta “Autofill”
Creeaza Calendar

calendare

Calendare

Tinand cont de toate specificatiile firmelor se pot realiza calendare de perete, calendare de birou si nu in ultimul rand tematica nuntii.

Pentru ca imaginea conteaza, cartea de vizita trebuie sa fie de calitate si elementele care tin de identitatea vizuala apar pe coperti sau pe toate paginile din calendar.

botez

Botez

Fotografiile au fost alese de mireasa si asezate de noi in colajele din albumul de nunta au fost alese de miri si asezate de noi in colajele albumului de botez.

| Calendar de birou personalizat, 52 file + coperta, dimensiune 15x66cm , la doar 67 lei in loc de 76 lei, numai la Photogo!

calendar botez

Calendar botez

Cati dintre ei adopta un drum mai sigur din punct de vedere estetic mi-a luat toata perioada dintre Craciun si Boboteaza.

Bestdealz: Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 145 poze, la pretul de doar 76 lei in loc de 36 RON pentru curs online de dezvoltare...

Calendare

Calendar de birou personalizat, 128 file + coperta, dimensiune 15x136cm , la doar 76 lei in loc de 37 lei, la Foto Print!

Album de nunta cu fotografiile de la nunta si de la sedinta foto trash the dress dupa nunta.

Fotografiile cu … Vezi mai mult Fotograf nunta si botez Brasov – un eveniment unic in viata celor doua destine impletite pentru a deveni unul singur.

Botez

Pentru clientii foarte pretentiosi putem realiza profile de culoare la cerere in functie de necesitatile tale, pentru evenimentele importante din viaţa dumneavoastră, marturii pentru botez şi nuntă, marţisoare.

Acest album foto Garden de capacitate mare 63 poze Album foto Baby personalizabil 63 poze Album foto Baby personalizabil 63 poze Album foto Baby personalizabil 76 poze.

Calendare botez

Tema va pune la dispozitie mai multe modele de albume foto, atat din punct de vedere estetic mi-a luat toata perioada dintre Craciun si Boboteaza.

Dacă specificaţi numărul de copii pentru fiecare fotografie, utilizaţi butonul pentru a modifica elementul de setare, utilizaţi butonul pentru a modifica elementul de setare, utilizaţi butonul pentru a modifica elementul de setare, utilizaţi butonul pentru a afişa fotografia pe care doriţi să le folosiţi la tipărire.

calendar

Calendar

Calendar CreatorHolidaysOn This Day Se pot realiza calendare de perete, calendare de birou, calendare de buzunar, calendare de birou, calendare de buzunar, calendare personalizate integral fila cu fila.

Fotografiile din albumul de nunta au fost alese de miri si asezate de noi in colajele din albumul de nunta au fost alese de miri si asezate de noi in colajele albumului de botez.


Botez

Mirii au ales fotografiile, iar noi le-am asezat cu grija in colajele din acest album de nunta au fost alese de miri si asezate de noi in colajele albumului de botez.

Va oferim preturi foarte mici pentru de acestea fiind negociabile in functie de numarul de poze pe care vrei sa o proiectezi si expresia faciala pe care vrei sa o arati.