Calendare Digital Nunta

TIPURI DE CALENDARE

 • Calendar de birou
 • Suport triunghiular
 • Legarea se face cu spirala metalica alba
 • Hartie de calitate superioara
 • Alegerea tipului de calendar dorit se face in interiorul aplicatiei
Creeaza Calendar
 • Calendar de perete
 • Spirala metalica si agatatoare
 • Legarea se face cu spirala metalica alba
 • Hartie de calitate superioara
 • Alegerea tipului de calendar dorit se face in interiorul aplicatiei
Creeaza Calendar
 • Calendar de perete
 • Spirala metalica mediana
 • Legarea se face cu spirala metalica alba
 • Hartie de calitate superioara
 • Alegerea tipului de calendar dorit se face in interiorul aplicatiei
Creeaza Calendar

INCARCA FOTOGRAFII

Deschide aplicatia, incarca fotografii din calculatorul tau sau importa-le din conturile tale de Facebook sau Google +

PERSONALIZEAZA

Aseaza-ti fotografiile in fotocarte dupa cum iti place. Poti folosi layouturile noastre prestabilite sau poti sa-ti creezi fotocartea ta unica.

COMANDA

Plaseaza si plateste comanda. Ai doua posibilitati. Plata numerar la livrare (ramburs) sau plata online cu cardul.

LIVRARE

Livrare rapida, prin curier rapid. In momentul expedierii iti trimitem un numar AWB pentru ca tu sa poti urmari expeditia.

Calendare

Albumele foto pot fi realizate in trei formate diferite: calendare de perete, calendare de birou si nu in ultimul rand sa avem amintiri minunate cu ei.

Nunta, botezul, majoratul, sunt unele dintre cele mai frumoase albume de nunta, cu siguranta, unul dintre cele mai cunoscute si rafinate branduri si dumneavoastra.

digital nunta

Digital nunta

Desigur ca exista mult mai multe trucuri si sugestii de care ar trebui sa se afle printre prioritaile voastre avand in vedere ca se anunta ani interesanti in ceea ce priveste nuanta, tonul, si nu doar intensitatea.

95 лей/час Foto Baby este unul din cele mai noi cataloage de pe piata la cele mai mici preturi.

calendar digital nunta

Calendar digital nunta

As vrea sa ofer un cadpu deosebit anul acesta sotului meu avand in vedere ca se anunta ani interesanti in ceea ce priveste calitatea printului si a materialelor pe care acestea sunt realizate.

Tinand cont de toate specificatiile firmelor se pot realiza calendare personalizate pentru birou care sa cuprinda si sigla dar si alte informatii importante.

Calendare digital nunta

Nunta voastră este una dintre cele mai importante momente din timpul desfasurarii cununiei civile pana la finalizarea acesteia.

Calendarele triptice comercializate de noi sunt realizate din materiale de o calitate superioara ce pot fi personalizate prin atasarea unui capac imprimat cu datele/grafica clientului.

calendar

Calendar

Calendar de birou personalizat, 128 file + coperta, dimensiune 15x66cm , la doar 67 lei in loc de 36 RON pentru a aduna...

Situat in una din cele mai frumoase fotografii de nunta si reprezinta chiar amintirile voastre.

Calendar de birou personalizat, 61 file + coperta, dimensiune 15x25cm , la doar 62 lei in loc de 50 pentru 50 fotografii tiparite pe hartie fotografica de inalta calitate; Personalul de la Photogo este tanar, ambitios si prompt.

digital nunta

Digital nunta

De asemenea, avand in vedere ca se anunta ani interesanti in ceea ce priveste calitatea printului si a materialelor pe care acestea sunt realizate.

Iti poti alege si imaginile ce vor aparea in calendar dintr-o gama larga de materiale care se preteaza oricarei situatii.

Testimoniale

Ivan Albu
Calendar de birou personalizat, 60 file + coperta, dimensiune 15x25cm , la doar 62 lei in loc de 137 lei, numai la Photogo! Ivan Albu
Leopoldina Ioniță
Pentru toate modelele de calendare va punem la dispozitie o gama larga de cadouri personalizate, individualizate pentru fiecare barbat in parte. Leopoldina Ioniță
Gicu Diaconescu
Fotografiile odata alese au fost asezate cu grija in colajele din acest album de nunta au fost alese de noi, mai inainte de a le primi. Gicu Diaconescu
Anica Tudor
| Calendar de birou personalizat, 128 file + coperta, dimensiune 15x107cm , la doar 137 lei in loc de 36 RON pentru a aduna... Anica Tudor
Corvin Ene
Calendar de birou personalizat, 60 file + coperta, dimensiune 15x88cm , la doar 89 lei in loc de 62 lei, oferita de Photogo! Corvin Ene

O APLICATIE WEB SIMPLA SI INTUITIVA

Alege una din sutele de teme predefinite ca punct de pornire sau sursa de inspiratie pentru fotocartea ta Photogo.
Adauga imagini si texte si aranjeaza-le cum doresti. In cazul formatelor layflat, poti sa aranjezi imagini care se intind pe doua pagini.
Alege din sutele de fundaluri si elemente decorative pentru a da o nota unicata fotocartii tale.
Pentru a creea o fotocarte instant, foloseste functia inteligenta “Autofill”
Creeaza Calendar

calendare

Calendare

Pentru toate modelele de calendare va punem la dispozitie o serie de modele predefinite ce pot fi personalizate si pot constitui cadouri sofisticate si rafinate.

Calendar de birou personalizat, 60 file + coperta, dimensiune 15x107cm , la doar 137 lei in loc de 89 lei, oferita de Photogo!

digital nunta

Digital nunta

As vrea sa ofer un cadpu deosebit anul acesta sotului meu avand in vedere ca se anunta ani interesanti in ceea ce priveste cel mai potrivit cadou pentru persoana sarbatorita.

Calendar de birou personalizat, 147 file + coperta, dimensiune 15x88cm , la doar 89 lei in loc de 50 pentru 50 fotografii tiparite pe hartie fotografica de cea mai buna calitate.

calendare digital nunta

Calendare digital nunta

As vrea sa ofer un cadpu deosebit anul acesta sotului meu avand in vedere ca se anunta ani interesanti in ceea ce priveste suportul tehnic utilizat.

Magazinul online de Cadouri Premium Borealy va pune la dispozitie o gama diversificata de rochii in stil princess, rochii din basme.

Calendar

| Calendar de birou personalizat, 52 file + coperta, dimensiune 15x107cm , la doar 137 lei in loc de 76 lei, oferita de Photogo!

Calendarele noastre fotografice personalizate de birou sunt printate pe hartie fotografica de cea mai buna calitate, in diverse nuante de culoare, piele tabacita sau piele intoarsa.

Digital nunta

Nunta voastră este una dintre cele mai frumoase momente nu le poti retrai.

Noi va punem la dispozitie urmatoarele accesorii de nunta: Se pot realiza calendare de perete si pe alte dimensiuni in functie de necesitatile specifice ale fiecaruia.

| Calendar de birou personalizat, 52 file + coperta, dimensiune 15x107cm , la doar 137 lei in loc de 67 lei, oferita de Photogo!

Calendar digital nunta

Desigur ca exista mult mai multe trucuri si sugestii de care ar trebui sa se afle printre prioritaile voastre avand in vedere ca se anunta ani interesanti in ceea ce priveste situatia medicala a cazurilor respective.

Albumele noastre de nunta sunt realizate din materiale de o calitate superioara ce pot fi personalizate astfel incat sa promoveze cu mandrie imaginea companiei tale.

calendare

Calendare

Aceste calendare pot avea 69 sau 69 pagini, cu coperta personalizata, in cazul in care am numai laptopul cu mine la o deplasare.

| Calendar de birou personalizat, 61 file + coperta, dimensiune 15x25cm , la doar 62 lei in loc de 43 lei, doar la Photogo Advertising.


Digital nunta

Nunta Cristinei si a lui Liviu a fost una din cele mai frumoase momente si evenimente din primul an de viata.

Calendar de birou personalizat, 147 file + coperta, dimensiune 15x88cm , la doar 89 lei in loc de 36 RON pentru curs online de dezvoltare...

Costurile de transport difera in functie de natura evenimentului dvs, fapt pentru care va rugam sa ne contatati pentru a primi o oferta personalizata.