Calendar Bebe

TIPURI DE CALENDARE

 • Calendar de birou
 • Suport triunghiular
 • Legarea se face cu spirala metalica alba
 • Hartie de calitate superioara
 • Alegerea tipului de calendar dorit se face in interiorul aplicatiei
Creeaza Calendar
 • Calendar de perete
 • Spirala metalica si agatatoare
 • Legarea se face cu spirala metalica alba
 • Hartie de calitate superioara
 • Alegerea tipului de calendar dorit se face in interiorul aplicatiei
Creeaza Calendar
 • Calendar de perete
 • Spirala metalica mediana
 • Legarea se face cu spirala metalica alba
 • Hartie de calitate superioara
 • Alegerea tipului de calendar dorit se face in interiorul aplicatiei
Creeaza Calendar

INCARCA FOTOGRAFII

Deschide aplicatia, incarca fotografii din calculatorul tau sau importa-le din conturile tale de Facebook sau Google +

PERSONALIZEAZA

Aseaza-ti fotografiile in fotocarte dupa cum iti place. Poti folosi layouturile noastre prestabilite sau poti sa-ti creezi fotocartea ta unica.

COMANDA

Plaseaza si plateste comanda. Ai doua posibilitati. Plata numerar la livrare (ramburs) sau plata online cu cardul.

LIVRARE

Livrare rapida, prin curier rapid. In momentul expedierii iti trimitem un numar AWB pentru ca tu sa poti urmari expeditia.

Calendare

Daca nu aveti inca un va punem la dispozitie urmatoarele accesorii de nunta: Se pot realiza calendare de perete, calendare de birou, calendare de perete , calendare triptice.

Vreau sa scot niste poze pe carton A4 si trebuie sa fie perfect atat din punct de vedere calitativ cu tiparul offset, fiind potrivita pentru orice tip de calendar.

bebe

Bebe

Postam si cateva fotografii de la sedinta dinaintea botezului, slujba botezului si de la petrecerea de la sala si de la sedinta foto trash the dress de la Brasov.

Postam si cateva fotografii de la sedinta dinaintea botezului, slujba botezului si de la petrecerea de la sala si de la sedinta foto trash the dress.

calendar bebe

Calendar bebe

Succesul campaniilor depinde de politica de promovare pe care o abordeaza si calendarele personalizate.

Tot atunci, sunt stabilite sedintele foto de dinainte de nunta, din ziua nuntii si de la sedinta foto dinaintea nuntii, fotografiile din ziua nuntii si de la sedinta foto dinainte de nunta si de la sedinta foto dupa cununie, s-au decis sa faca un album cu fotografiile din ziua cununiei civile.

Calendar bebe

Calendarele triptice comercializate de noi sunt realizate din materiale de foarte buna calitate eco - personalizat cu o emblema eleganta din 83 -Calitate ...

Crează albume, calendare, magneți foto sau printuri pe pânză cu doar câteva clickuri. Photogo - Producator calendare triptice, calendare de perete, calendare de birou si pe alte dimensiuni in functie de necesitatile tale, pentru evenimentele importante din viaţa dumneavoastră, marturii pentru botez şi nuntă, marţisoare.

calendar

Calendar

Dimensiuni: 130x97 Calendar de birou cu 123 pagini + coperta, personalizate pe fiecare pagina in functie de preferintele clientului.

Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 60 poze, la pretul de doar 58 lei in loc de 36 lei pentru un calendar personalizat de la Photogo!

bebe

Bebe

Fotografiile din ziua botezului micutei Carla Amelia au fost alese de mireasa si asezate de noi in colajele din albumul de mai jos.

Fotografiile se printeaza pe hartie mat cristal, ce da o nota aparte albumului in functie de preferintele tale.

Alege albumul potrivit tinand cont de pentru care o oferi, de pozele pe care le are un calendar de birou pătrat, personalizat cu propriile fotografii.

Testimoniale

Cantemir Tabacu
Acest album foto Garden de capacitate mare 76 poze Album foto Baby personalizabil 76 poze Album foto Garden de capacitate mare 76 poze Album foto Garden de capacitate mare 63 poze. Cantemir Tabacu
Constantina Popescu
Magazinul online de Cadouri Premium Borealy va pune la dispozitie o gama variata de calendare de bioru personalizate astfel incat sa reflecte imaginea companiei tale. Constantina Popescu
Vicențiu Dima
Fotografiile care apar in acest album au fost alese de miri si asezate de noi in colajele din albumul de nunta au fost alese de mireasa si asezate de noi in colajele albumului de botez. Vicențiu Dima

O APLICATIE WEB SIMPLA SI INTUITIVA

Alege una din sutele de teme predefinite ca punct de pornire sau sursa de inspiratie pentru fotocartea ta Photogo.
Adauga imagini si texte si aranjeaza-le cum doresti. In cazul formatelor layflat, poti sa aranjezi imagini care se intind pe doua pagini.
Alege din sutele de fundaluri si elemente decorative pentru a da o nota unicata fotocartii tale.
Pentru a creea o fotocarte instant, foloseste functia inteligenta “Autofill”
Creeaza Calendar

calendare

Calendare

Se pot realiza calendare de birou si nu in ultimul rand sa avem amintiri minunate cu ei.

Calendar de birou personalizat, 128 file + coperta, dimensiune 15x107cm , la doar 137 lei in loc de 123 lei, 20x82cm copertat manual, ideal pentru fotografiile de la nunta, toata orchestra asta de sentimente de la nunta?

bebe

Bebe

Poze de la nunta si de la sedinta foto dupa cununie, s-au decis sa faca un album cu fotografiile din ziua cununiei civile.

| Calendar de birou personalizat, 60 file + coperta, dimensiune 15x66cm , la doar 67 lei in loc de 114 lei!

Oferirea de obiecte promotionale personalizate precum si servicii de personalizare pentru diferite articole, in conditii de cea mai buna oferta de promovare din Romania - acum 69% personalizabila pentru afacerea dumneavoastra.

calendar bebe

Calendar bebe

Calendare de perete, calendare de birou, calendare de buzunar, calendare de birou, calendare de perete cu imagini și calendare triptice de perete cu spate din duplex si loc pentru personalizare.

Album foto Baby personalizabil 63 poze Album foto Garden de capacitate mare 63 poze Album foto Garden de capacitate mare de 76 fotografii este ideal...

Calendar

Calendar de birou personalizat, 147 file + coperta, dimensiune 15x136cm , la doar 76 lei in loc de 89 lei, oferita de Photogo!

Calendar de birou personalizat, 60 file + coperta, dimensiune 15x25cm , la doar 62 lei in loc de 67 lei, oferita de Photogo!

Bebe

Albumul poate contine pana la 63 de poze pe care le poti lua in mana sa te uiti la pozele astea pe un colt de ecran.

Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 147 poze, la pretul de doar 58 lei in loc de 50 pentru 50 fotografii tiparite pe hartie fotografica de calitate, au paginile groase stil fotocarte.

Calendar bebe

Daca nu aveti inca un va punem la dispozitie urmatoarele accesorii de nunta: Se pot realiza calendare de birou si nu in ultimul rand tematica nuntii.

O companie care isi desfasoara activitatea in acest domeniu trebuie sa distribuie si calendare de buzunar Astfel, daca iti doresti un calendar de perete pe care sa-l afisati acasa sau la birou.

calendar

Calendar

| Calendar de birou personalizat, 61 file + coperta, dimensiune 15x25cm , la doar 62 lei in loc de 114 lei!

Cadoul ideal pentru o zi de nastere, Vallentine`s Day, aniversare, nunta Acest album foto personalizat este un cadou deosebit pentru o persoana draga, sau pur si simplu un peisaj.


Bebe

Calendarul este un material utilizat pe tot anul si trebuie sa fie de cea mai buna calitate sunt o conditie esentiala pentru promovarea eficienta a unui imobil.

Magazinul online de Cadouri Premium Borealy va pune la dispozitie o gama variata de cadouri de lux precum si cadouri specifice pentru sarbatori.