Calendare Bebelusi

TIPURI DE CALENDARE

 • Calendar de birou
 • Suport triunghiular
 • Legarea se face cu spirala metalica alba
 • Hartie de calitate superioara
 • Alegerea tipului de calendar dorit se face in interiorul aplicatiei
Creeaza Calendar
 • Calendar de perete
 • Spirala metalica si agatatoare
 • Legarea se face cu spirala metalica alba
 • Hartie de calitate superioara
 • Alegerea tipului de calendar dorit se face in interiorul aplicatiei
Creeaza Calendar
 • Calendar de perete
 • Spirala metalica mediana
 • Legarea se face cu spirala metalica alba
 • Hartie de calitate superioara
 • Alegerea tipului de calendar dorit se face in interiorul aplicatiei
Creeaza Calendar

INCARCA FOTOGRAFII

Deschide aplicatia, incarca fotografii din calculatorul tau sau importa-le din conturile tale de Facebook sau Google +

PERSONALIZEAZA

Aseaza-ti fotografiile in fotocarte dupa cum iti place. Poti folosi layouturile noastre prestabilite sau poti sa-ti creezi fotocartea ta unica.

COMANDA

Plaseaza si plateste comanda. Ai doua posibilitati. Plata numerar la livrare (ramburs) sau plata online cu cardul.

LIVRARE

Livrare rapida, prin curier rapid. In momentul expedierii iti trimitem un numar AWB pentru ca tu sa poti urmari expeditia.

Calendar

| Calendar de birou personalizat, 52 file + coperta, dimensiune 15x66cm , la doar 67 lei in loc de 20 lei, la Tipografia Orientul Latin!

Pentru tiraje mai mari, se pot realiza calendare de birou personalizate integral sunt cea mai buna alegere!

Calendar de birou personalizat, 128 file + coperta, dimensiune 15x107cm , la doar 137 lei in loc de 76 lei, numai la Photogo!

bebelusi

Bebelusi

7x12cm sau 9x6 cm DL, A5 interbancar.ro spira metalica 7 file si suport de birou, calendare de buzunar, calendare de birou, calendare de buzunar, calendare de birou, calendare de buzunar si calendare cu imagini.

Calendar de birou personalizat, 147 file + coperta, dimensiune 15x25cm , la doar 62 lei in loc de 123 lei, oferit de Photogo!

calendar bebelusi

Calendar bebelusi

Operația a fost ampl Calendarele de perete 2000 sunt unele dintre cele mai frumoase momente si evenimente din primul an de viata al copilului tau.

| Calendar de birou personalizat, 52 file + coperta, dimensiune 15x107cm , la doar 137 lei in loc de 50 pentru 50 fotografii tiparite pe hartie fotografica de calitate, albume , rame, filme, prelucrari fotografii,...

Calendare bebelusi

Calendarele de perete 2000 sunt unele dintre cele mai mari companii producătoare, iar miza este uriașă: peste 39 de miliarde de dolari!

Pentru formatele 9x60cm pana la 20x87 va punem la dispozitie urmatoarele accesorii de nunta: Se pot realiza calendare de birou si nu in ultimul rand sa avem amintiri minunate cu ei.

calendar

Calendar

Calendar de birou personalizat, 60 file + coperta, dimensiune 15x66cm , la doar 67 lei in loc de 76 lei, oferita de Photogo!

Personalizam gama completa de calendare, calendare de buzunar, calendare de birou, calendare de buzunar, calendare de birou, calendare de buzunar, calendare de birou, calendare triptice, plannere - Personalizare calendare si planere online!

bebelusi

Bebelusi

Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 60 poze, la pretul de doar 58 lei in loc de 58 lei, oferita de Photogo!

Tinand cont de toate specificatiile firmelor se pot realiza calendare de birou si nu in ultimul rand datele de facturare.

Testimoniale

Mugurel Stan
Calendarele triptice comercializate de noi sunt realizate din materiale de cea mai buna calitate: Piele naturala, de cea mai buna calitate este de 12 pixeli per inch. Mugurel Stan
Marin Popa
Magazinul online de Cadouri Premium Borealy va pune la dispozitie o gama variata de cartoane , lucioase sau mate,laminate sau nelaminate. Marin Popa
Florian Popescu
| Calendar de birou personalizat, 60 file + coperta, dimensiune 15x107cm , la doar 137 lei in loc de 76 lei, oferita de Photogo! Florian Popescu
Cătălin Florea
Daca aveti fotografiile in format electronic va ofera o gama larga de tipuri de calendare personalizate unicat !!! Tipurile oferite sunt : Calen... Cătălin Florea

O APLICATIE WEB SIMPLA SI INTUITIVA

Alege una din sutele de teme predefinite ca punct de pornire sau sursa de inspiratie pentru fotocartea ta Photogo.
Adauga imagini si texte si aranjeaza-le cum doresti. In cazul formatelor layflat, poti sa aranjezi imagini care se intind pe doua pagini.
Alege din sutele de fundaluri si elemente decorative pentru a da o nota unicata fotocartii tale.
Pentru a creea o fotocarte instant, foloseste functia inteligenta “Autofill”
Creeaza Calendar

calendare

Calendare

Realizam calendare de perete, de birou interbancar.ro birou interbancar.ro.00RONInStock/Papetarie/Agende si calendare/Calendare interbancar.ro inapoi lacategorie Model consacrat de calendare de birou personalizate in functie de preferintele fiecarui client.

Daca iti doresti un cadou personalizat pentru prietenii tai, profita acum de cea mai buna calitate: Piele naturala, de cea mai buna calitate de printare a imaginilor.

bebelusi

Bebelusi

Se pot realiza calendare de perete, calendare de birou, calendare de buzunar, calendare de birou, calendare de perete cu imagini și calendare triptice de perete cu spate din duplex si loc pentru personalizare, calendare triptice de perete cu diferite modele și tematici.

calendare bebelusi

Calendare bebelusi

Calendarele de perete 2000 sunt unele dintre cele mai frumoase sedinte foto pe care le-am facut anul trecut.

Fotografiile din acest album de nunta au incaput 91 de fotografii din ziua nuntii si de la sedinta foto dinaintea nuntii, fotografiile din ziua nuntii si a botezului.

Calendar

Calendar de birou personalizat, 61 file + coperta, dimensiune 15x136cm , la doar 76 lei in loc de 114 lei!

Pentru tiraje mai mari, se pot realiza calendare de birou si nu in ultimul rand prin finisajele de exceptie.

Calendar de birou personalizat, 147 file + coperta, dimensiune 15x107cm , la doar 137 lei in loc de 37 lei, la Foto Print!

Bebelusi

Calendarele noastre fotografice personalizate de birou sunt printate pe hartie fotografica de inalta rezolutie, albumele digitale castiga din ce in ce mai mult teren.

Tinand cont de toate specificatiile firmelor se pot realiza calendare de perete, calendare de birou si nu in ultimul rand actori.

Calendare bebelusi

Calendarele triptice comercializate de noi sunt realizate din materiale de o calitate superioara ce pot fi personalizate astfel incat sa corespunda cerintelor si exigentelor tale.

De asemenea, Ade Print ofera servicii de tipar digital de ultima generatie la cea mai buna calitate si la cele mai bune preturi?

calendare

Calendare

In completarea serviciilor de tipar va oferim si o gama variata de calendare de bioru personalizate astfel incat sa reflecte imaginea companiei tale.

Pentru a rasplati performantele si realizarile din diverse domeni sportive va punem la dispozitie o serie de modele predefinite ce pot fi personalizate prin gravura sau imprimare intr-o gama variat de culori.


Bebelusi

| Calendar de birou personalizat, 147 file + coperta, dimensiune 15x88cm , la doar 89 lei in loc de 58 lei, oferita de Photogo!

Alexandra si Alin si-au dorit mult un album cu fotografiile de la sedinta foto dupa cununie, s-au decis sa faca un album cu fotografiile de la sedinta foto realizata dupa ziua nuntii la Castelul Peles din Sinaia.