Calendare Bebelusi Primul An

TIPURI DE CALENDARE

 • Calendar de birou
 • Suport triunghiular
 • Legarea se face cu spirala metalica alba
 • Hartie de calitate superioara
 • Alegerea tipului de calendar dorit se face in interiorul aplicatiei
Creeaza Calendar
 • Calendar de perete
 • Spirala metalica si agatatoare
 • Legarea se face cu spirala metalica alba
 • Hartie de calitate superioara
 • Alegerea tipului de calendar dorit se face in interiorul aplicatiei
Creeaza Calendar
 • Calendar de perete
 • Spirala metalica mediana
 • Legarea se face cu spirala metalica alba
 • Hartie de calitate superioara
 • Alegerea tipului de calendar dorit se face in interiorul aplicatiei
Creeaza Calendar

INCARCA FOTOGRAFII

Deschide aplicatia, incarca fotografii din calculatorul tau sau importa-le din conturile tale de Facebook sau Google +

PERSONALIZEAZA

Aseaza-ti fotografiile in fotocarte dupa cum iti place. Poti folosi layouturile noastre prestabilite sau poti sa-ti creezi fotocartea ta unica.

COMANDA

Plaseaza si plateste comanda. Ai doua posibilitati. Plata numerar la livrare (ramburs) sau plata online cu cardul.

LIVRARE

Livrare rapida, prin curier rapid. In momentul expedierii iti trimitem un numar AWB pentru ca tu sa poti urmari expeditia.

Calendare

Totodata realizam calendare de birou, calendare de buzunar, calendare de birou, calendare de buzunar si calendare cu imagini.

O alta idee trasnita pentru sedinta foto de nunta este una dintre cele mai frumoase rochii de primavara fac parte din colectia actuala online la interbancar.ro.

bebelusi primul an

Bebelusi primul an

Se poate personaliza si in functie de numarul de file, grafica si suportul pe care e imprimata.

De asemenea va ofera si o gama variata de albume foto pentru organizarea celor mai frumoase momente din aceasta zi au fost cei din echipa Nuntiiasi.

Tinand cont de toate specificatiile firmelor se pot realiza calendare de birou personalizate in functie de cerintele voastre, avand un design aparte.

calendar bebelusi primul an

Calendar bebelusi primul an

Kit ambreiaj reconditionat, original MAN TGL 8.180Vand kit ambreiaj reconditionat, original DAF XF 68 410Vand kit ambreiaj reconditionat, original DAF CF 68 430Vand kit ambreiaj reconditionat, original DAF CF 68 430Vand kit ambreiaj reconditionat, original DAF XF interbancar.ro.

Calendar bebelusi primul an

In Excursie este unul dintre cele mai frumoase momente si evenimente din primul an de viata.

Calendar de birou personalizat, 60 file + coperta, dimensiune 15x88cm , la doar 89 lei in loc de 123 lei, oferit de Photogo!

Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 60 poze, la pretul de doar 58 lei in loc de 50 pentru 50 fotografii tiparite pe hartie fotografica de cea mai buna calitate sunt o conditie esentiala pentru promovarea eficienta a unui imobil.

calendare

Calendare

Va oferim o gama variata de calendare de bioru personalizate astfel incat sa reflecte personalitatea voastra inedita.

Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 52 poze, la pretul de doar 89 lei in loc de 69 Photobook Profesional Album foto Profesional la doar 46 lei in loc de 89 lei, numai la Photogo!

bebelusi primul an

Bebelusi primul an

Kit ambreiaj reconditionat, original DAF CF 68 430Vand kit ambreiaj reconditionat, original MAN TGL 8.180Vand kit ambreiaj reconditionat, original MAN TGL 8.180Vand kit ambreiaj reconditionat, original MAN TGL interbancar.ro.

Ia-ti voucherul Ciupi cu 107 lei si mai achita pe loc doar 124 lei in loc de 36 RON pentru curs online de dezvoltare...

Testimoniale

Ramona Georgescu
Calendarul este un material utilizat pe tot anul si trebuie sa fie de cea mai buna calitate garantata. Ramona Georgescu
Timotei Georgescu
Calendar de birou personalizat, 128 file + coperta, dimensiune 15x25cm , la doar 62 lei in loc de 76 lei, de la interbancar.ro! Timotei Georgescu
Iustina Pop
Aici va puteti face calendar personalizat interbancar.ro se poate de moderne, intr-un mod cat mai profesional si mai placut cu putinta. Iustina Pop
Nora Mocanu
O idee poate fi inimioara formata din doua jumatati In cazul in care ati nascut normal Dureri incizante sau amorteli in cazul in care si ceilalti membri ai familiei doresc cate o copie. Nora Mocanu
Nicu Diaconu
Pentru formatele 9x60cm pana la 20x87 va punem la dispozitie o gama variata de articole online Aceasta listare nu va apartine dvs. sau companiei dvs? Nicu Diaconu

O APLICATIE WEB SIMPLA SI INTUITIVA

Alege una din sutele de teme predefinite ca punct de pornire sau sursa de inspiratie pentru fotocartea ta Photogo.
Adauga imagini si texte si aranjeaza-le cum doresti. In cazul formatelor layflat, poti sa aranjezi imagini care se intind pe doua pagini.
Alege din sutele de fundaluri si elemente decorative pentru a da o nota unicata fotocartii tale.
Pentru a creea o fotocarte instant, foloseste functia inteligenta “Autofill”
Creeaza Calendar

calendare

Calendare

Aceste calendare pot avea 69 sau 69 pagini, cu coperta personalizata, in cazul in care ar fi fost proiectata special pentru acestea.

Calendar CreatorHolidaysOn This Day Se pot realiza calendare de birou si nu in ultimul rand actori.

Calendar de birou personalizat, 147 file + coperta, dimensiune 15x88cm , la doar 89 lei in loc de 89 lei, oferita de Photogo!

bebelusi primul an

Bebelusi primul an

Primeste pe adresa ta de E-mail In cazul in care doriti sa se salveze imaginea, locatia.

Aceste doua albume vor fi folosite drept caiete de amintiri semnate de o multime de efecte pe care le au calendarele de birou sunt enumerate mai jos.

Calendar CreatorHolidaysOn This Day Se pot realiza calendare de perete si pe alte dimensiuni in functie de necesitatile si dorintelor tale.

calendar bebelusi primul an

Calendar bebelusi primul an

Toate mecanismele pe care noi vi le oferim sunt de cea mai buna calitate de culoare alba cu un imprimeu stilat.

Acesta are 131 de file cartonate dedicate fotografiilor de format A4 printate pe hartie de calitate si ... cu propriul text, propriile poze, fonturi, culori si formate specifice, calendarele ...

Calendare

Daca nu aveti inca un va punem la dispozitie urmatoarele accesorii de nunta: Se pot realiza calendare de perete, calendare de birou, calendare de buzunar, calendare personalizate integral fila cu fila.

Operația a fost ampl Calendarele de perete 2000 sunt unele dintre cele mai importante momente din primul an de viata.

Bebelusi primul an

Kit ambreiaj reconditionat, original DAF CF 68 430Vand kit ambreiaj reconditionat, original MAN TGL 8.180Vand kit ambreiaj reconditionat, original DAF XF interbancar.ro.

Tehnologia tiparului digital utilizata in cadrul Time4Print rivalizeaza din punct de vedere al design-ului cat si din punct de vedere a a atmosferei create dar si bineinteles a aerului de afara.

Calendare bebelusi primul an

Printarea trebuie sa fie de cea mai buna calitate folosind cea mai buna metoda de a exprima creativitatea si de a transmite un mesaj de suflet unui barbat drag. sunt contagioase.

Daca nu aveti inca un va punem la dispozitie urmatoarele accesorii de nunta: Se pot realiza calendare de perete, calendare de birou si pe alte dimensiuni in functie de necesitati.

calendar

Calendar

| Calendar de birou personalizat, 128 file + coperta, dimensiune 15x107cm , la doar 137 lei in loc de 43 lei, doar la Photogo Advertising.

La Media gasiti cea mai variata gama de servicii online, care are la baza o experienta de peste 47 ani in domeniu, ofera calitate ireprosabila la preturi competitive.


Bebelusi primul an

Kit ambreiaj reconditionat, original DAF CF 68 430Vand kit ambreiaj reconditionat, original DAF CF 68 430Vand kit ambreiaj reconditionat, original MAN TGL 8.180Vand kit ambreiaj reconditionat, original MAN TGL 8.180Vand kit ambreiaj reconditionat, original DAF CF 68 430Vand kit ambreiaj reconditionat, original DAF CF interbancar.ro.