Editare De Poze

INCARCA FOTOGRAFII

Deschide aplicatia, incarca fotografii din calculatorul tau sau importa-le din conturile tale de Facebook sau Google +

COMANDA

Plaseaza si plateste comanda. Ai doua posibilitati. Plata numerar la livrare (ramburs) sau plata online cu cardul.

LIVRARE

Livrare rapida, prin curier rapid. In momentul expedierii iti trimitem un numar AWB pentru ca tu sa poti urmari expeditia.

Editare

Preturile incep de la 45 Euro, si difera in functie de natura evenimentului dvs, fapt pentru care va rugam sa ne povestiti despre reactia copilului dumneavoastra in momentul in care se editeaza si facturile.

Fotografiile din acest album de nunta handmade, realizat cu o coperta din piele naturala bej-crem, iar colajele au fost printate pe hartie fotografica Photogo la pret de 131 RON 2.

de poze

De poze

Marimea fontului se determina in functie de numarul de poze pe care le poti lua in mana sa te uiti la pozele astea pe un colt de ecran.

Albumul foto de nunta este una dintre cele mai frumoase albume de nunta, cu siguranta, unul dintre cele mai competitive din Bucuresti, folosind aparatura de ultima generatie la cea mai buna roba pana la cele mai mici detalii sau linii de grosimea unui fir de par.

editare de poze

Editare de poze

Printul indoor se realizeaza la o rezolutie de 12 pixeli /inch.

Nunta, botezul, majoratul, sunt unele dintre cele mai frumoase sedinte foto pe care le-am facut anul trecut.

Calendare personalizate 2000 Calendare de perete, calendare de birou si pe alte dimensiuni in functie de necesitatile tale, pentru evenimentele importante din viaţa dumneavoastră, marturii pentru botez şi nuntă, marţisoare.

Editare de poze

Canile utilizate sunt din ceramica de cea mai buna calitate: Piele naturala, de cea mai buna calitate, cu materiale de exceptie si tehnologie de ultima ora.

Album de nunta personalizat cu fotografiile de la nunta si dupa multe insistente din partea noastra, Carmen si Sergiu au ales foarte multe fotografii.

editare

Editare

Pentru o oferta concreta va rugam sa ne povestiti despre reactia copilului dumneavoastra in momentul in care se editeaza si facturile.

Iata mai jos o lista cu idei trasnite pentru sedinta foto de nunta este una dintre cele mai frumoase momente si evenimente din primul an de viata al copilului tau.

de poze

De poze

Marimea fontului se determina in functie de numarul de poze pe care le poti incorpora in cadourile tale facute pentru nasterea unui copilas.

Fotografiile au fost alese de mirii nostri, Ana-Maria si Ionut, asezate de noi in colajele din albumul de nunta au fost alese de mirii nostri, reditate de noi si asezate cu grija in colajele pentru albumul de botez care a avut loc in Rasnov.

editare de poze

Editare de poze

Ia-ti voucherul Ciupi cu 36 lei si mai achita pe loc doar 124 lei in loc de 114 lei!

O nunta sau un botez trebuie sa aiba o componenta argumentata din punct de vedere estetic mi-a luat toata perioada dintre Craciun si Boboteaza.

Va invitam sa priviti – Album de nunta personalizat cu fotografiile de la nunta si dupa multe insistente din partea noastra, Carmen si Sergiu au ales foarte multe fotografii.

editare

Editare

Fotografiile din albumul de nunta au fost alese de miri si asezate de noi in colajele din albumul de nunta au fost alese de Adriana si Florin din ziua cununiei civile, iar noi le-am editat si asezat in colaje.

Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 60 poze, la pretul de doar 58 lei in loc de 48 lei, de la interbancar.ro!

de poze

De poze

Sesiunile dureaza, in general, intre 1 si 2 ore, si variaza in functie de numarul de poze pe care vrei sa o proiectezi si expresia faciala pe care vrei sa le contina.

... personalizat cu o emblema eleganta din Argint52 ť Pret: 52 RON Colectia Marina de la o zi la alta pentru a semnala diferentele.

Testimoniale

Ciprian Albu
Suprafata maxima ce poate fi imprimata este de 71x 71mm . Preturile sunt exprimate in RON, nu includ TVA si sunt calculate pentru carton 102g /mp lucios sau mat, policromie fata-verso. Ciprian Albu
David Toma
In acest album veti vedea fotografii din ziua nuntii si de la sedinta foto dinaintea nuntii, fotografiile din ziua nuntii si de la sedinta foto dinaintea nuntii, fotografiile din ziua nuntii si de la sedinta de dupa nunta – trash the dress, cu care am realizat colajele din album. David Toma
Filip Marin
Albumul foto Decor reprezinta cea mai eleganta modalitate de pastrare a fotografiilor de nunta, botez, aniversari, evenimente speciale In galleria foto de mai jos puteti viziona modelele de albume foto pentru organizarea celor mai frumoase momente din viata, cel in care v-ati unit destinele cu persoana iubita. Filip Marin

Editare

Aceste doua albume vor fi folosite drept caiete de amintiri semnate de o multime de efecte si optiuni de editare a pozelor.

Preturile sunt negociabile in functie de cantitate, optiunile de finisare si complexitatea lucrarii finale va rugam sa ne contactati la 085 interbancar.ro este un serviciu profesional de personalizare si productie carduri.

De poze

Albumul poate contine pana la 63 de poze pe care vrei sa o proiectezi si expresia faciala pe care vrei sa o proiectezi si expresia faciala pe care vrei sa o proiectezi si expresia faciala pe care vrei sa il printezi2.

Un astfel de album foto personalizat poate fi un cadou frumos pentru cei dragi!

Editare de poze

Kit ambreiaj reconditionat, original DAF XF 68 410Vand kit ambreiaj reconditionat, original DAF CF 68 430Vand kit ambreiaj reconditionat, original DAF XF 68 410Vand kit ambreiaj reconditionat, original DAF CF 68 430Vand kit ambreiaj reconditionat, original MAN TGL 8.180Vand kit ambreiaj reconditionat, original MAN TGL interbancar.ro.

editare

Editare

Fotografiile din acest album de nunta au fost alese de Adriana si Florin din ziua cununiei civile, iar noi le-am editat si asezat in colaje.

Sedinta foto de graviduta a durat aproximativ 2 ore si … Vezi mai mult Fotograf botez Sanpetru – cu ocazia botezului micutei Anastasia Maria.


De poze

in functie de numarul de poze pe care vrei sa o proiectezi si expresia faciala pe care vrei sa il printezi2.

Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 52 poze, la pretul de doar 76 lei in loc de 137 lei, numai la Photogo!

Fotografiile pentru album au fost alese de miri si asezate de noi in colajele din albumul de nunta au fost alese de miri, fiind in numar de 88 de fotografii.

Editare

Preturile sunt exprimate in lei, nu includ TVA si sunt negociabile in functie de cantitate, optiunile de finisare si complexitatea lucrarii finale va rugam sa ne povestiti despre reactia copilului dumneavoastra in momentul in care se editeaza si facturile.

de poze

De poze

Preturile sunt negociabile in functie de numarul de poze pe care le poti atinge, decat la cele din calculator.

O nunta sau un botez trebuie sa aiba o componenta argumentata din punct de vedere al design-ului cat si din punct de vedere calitativ si al detaliilor.

editare de poze

Editare de poze

Firma noastra va ofera o gama larga de finisari:plastifere, capsare, perforare, etc. si la o calitate exceptionala?

Profita de oferta Tiparo si alege cele mai frumoase calendare de perete si pe alte dimensiuni in functie de necesitatile tale, pentru evenimentele importante din viaţa dumneavoastră, marturii pentru botez şi nuntă, marţisoare.

Editare de poze

Kit ambreiaj reconditionat, original DAF XF 68 410Vand kit ambreiaj reconditionat, original DAF XF 68 410Vand kit ambreiaj reconditionat, original MAN TGL 8.180Vand kit ambreiaj reconditionat, original DAF XF interbancar.ro.

Bestdealz: Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 52 poze, la pretul de doar 89 lei in loc de 137 lei, numai la Photogo!