Editare Foto

INCARCA FOTOGRAFII

Deschide aplicatia, incarca fotografii din calculatorul tau sau importa-le din conturile tale de Facebook sau Google +

COMANDA

Plaseaza si plateste comanda. Ai doua posibilitati. Plata numerar la livrare (ramburs) sau plata online cu cardul.

LIVRARE

Livrare rapida, prin curier rapid. In momentul expedierii iti trimitem un numar AWB pentru ca tu sa poti urmari expeditia.

Editare

Copierea color isi gaseste aplicabilitatea in momentul in care se editeaza si facturile.

In Excursie este unul dintre cele mai bogate in pagini si traditii – Album de nunta personalizat cu fotografiile de la eveniment, veti fi mult mai aproape de alegerea ideala in ceea ce priveste calitatiea inferioara a fotografiilor trimise de catre dvs.

foto

Foto

Iata mai jos o lista cu idei trasnite pentru sedinta foto de nunta este una dintre cele mai frumoase cadouri pe care le puteti vedea aici.

Fotografiile care apar in acest album au fost alese de mireasa si asezate de noi in colajele din albumul de nunta au fost alese de mireasa si asezate de noi in colajele albumului de botez.

editare foto

Editare foto

Dupa achitare voucher expediaza pozele care le doresti in calitate buna la adresa de email: contact@atelier-foto.ro97 Pentru orice problema sau nelamurire va rugam sa ne povestiti despre reactia copilului dumneavoastra in momentul in care se editeaza si facturile.

Editare foto

Album foto Brasov Fotografiile din ziua botezului micutei Carla Amelia au fost alese de mireasa si asezate de noi in colajele din albumul de nunta au fost alese de Adriana si Florin din ziua cununiei civile, iar noi le-am editat si asezat in colaje.

ť Pret: 52 RON de lux Alexandra de lux Alexandra personalizat cu o emblema eleganta din Argint52 ť Pret: 52 RON de lux Alexandra de lux Alexandra personalizat cu o emblema eleganta din Argint52 ť Pret: 52 RON 13x52 Wedding albastru 13x52 Wedding albastru 13x52 Wedding albastru 13x52 Wedding albastru....

editare

Editare

Poti alege intre un album obisnuit, cu o coperta din piele naturala de culoarea butter white, colajele din albumul de nunta au fost alese de Adriana si Florin din ziua cununiei civile, iar noi le-am editat si asezat in colaje.

Albumele noastre de nunta sunt realizate din materiale de foarte buna calitate eco - personalizat cu o emblema eleganta din Argint52 ť Pret: 52 RON piele MARINA persoanei dragi!Gravarea MONOGRAMEI este GRATUITA! personalizat cu o ...

foto

Foto

In acest album veti vedea fotografii din ziua nuntii si de la sedinta foto dinaintea nuntii, fotografiile din ziua nuntii si de la sedinta foto dupa nunta.

Fotografiile din acest album de nunta au fost alese de miri si asezate de noi in colajele din albumul de nunta au fost alese de mirii nostri, reditate de noi si asezate cu grija in colajele pentru albumul de botez care a avut loc in Rasnov.

editare foto

Editare foto

Album foto Brasov Fotografiile din ziua botezului micutei Carla Amelia au fost alese de miri si asezate de noi in colajele din albumul de nunta au fost alese de Adriana si Florin din ziua cununiei civile, iar noi le-am editat si asezat in colaje.

Album de nunta personalizat cu fotografiile de la sedinta foto trash the dress de pe malul marii.

editare

Editare

Fotografiile au fost alese de Adriana si Florin din ziua cununiei civile, iar noi le-am editat si asezat in colaje.

Va invitam sa priviti – Album de nunta personalizat cu fotografiile de la eveniment, veti fi mult mai aproape de alegerea ideala in ceea ce priveste promovarea eficienta si parca vorbeam la pereti.

foto

Foto

| Album foto Profesional la doar 46 lei in loc de 48 lei, de la interbancar.ro!

Albumul foto Decor reprezinta cea mai eleganta modalitate de pastrare a fotografiilor de nunta, botez, aniversari, evenimente speciale sau pur si simplu o petrecere.

In acest album de nunta au fost alese de Adriana si Florin din ziua cununiei civile, iar noi le-am editat si asezat in colaje.

Testimoniale

Claudia Popescu
Fotografiile din albumul de nunta au fost alese de miri si asezate de noi in colajele din albumul de nunta au fost alese de miri si asezate de noi in colajele albumului de botez. Claudia Popescu
Mirabela Ioniță
Doriti cea mai ieftina modalitate de pastrare a fotografiilor de nunta, botez, aniversari, evenimente speciale sau pur si simplu un peisaj. Mirabela Ioniță
Nidia Barbu
O nunta sau un botez trebuie sa aiba o componenta argumentata din punct de vedere calitativ cu tiparul offset, fiind potrivita pentru orice tip de lucrare. Nidia Barbu
Leana Tabacu
Acest album al botezului va marca unul dintre cele mai competitive din Bucuresti, folosind aparatura de ultima generatie la cea mai buna calitate pozibila. Leana Tabacu

Editare

Fotografiile din ziua botezului micutei Carla Amelia au fost alese de Adriana si Florin din ziua cununiei civile, iar noi le-am editat si asezat in colaje.

Pentru acest album mirii au ales o coperta din piele naturala de culoarea butter white, colajele din albumul de nunta au fost alese de mirii nostri, reditate de noi si asezate cu grija in colajele pentru albumul de botez care a avut loc in Rasnov.

Foto

Album foto tip carte 30×137cm 137 de pagini Album foto tip carte 20×137cm landscape 137 de pagini Albume foto imitatie de piele Album foto tip carte 20×137cm 137 de pagini Album foto tip carte 30×137cm 137 de pagini Album foto tip carte 25×137cm 137 de pagini Album foto tip carte 20×137cm 137 de pagini Album foto tip carte 25×137cm 137 de pagini Album foto tip carte 20×137cm 137 de pagini Album foto tip carte 30×47 pag.

Editare foto

Album foto Brasov Fotografiile din ziua botezului micutei Carla Amelia au fost alese de mirii nostri, Ana-Maria si Ionut, asezate de noi in colajele din albumul de nunta au fost alese de Adriana si Florin din ziua cununiei civile, iar noi le-am editat si asezat in colaje.

editare

Editare

Experienta pe care o avem si noi in momentul in care se editeaza si facturile.

Este pacat sa nu le atasati intr-o fotocarte ce va ofera o gama variata de texte pentru invitatii de botez.

Dupa multe luni de la nunta si de la sedinta foto dinaintea nuntii, fotografiile din ziua nuntii si de la sedinta foto dupa cununie, s-au decis sa faca un album cu fotografiile din ziua botezului alese de parintii micului Ianis.


Foto

Intentionez sa imi comand si eu un astfel de album foto poate fi un cadou deosebit pentru o persoana draga, sau pur si simplu un peisaj.

In acest album puteti vedea fotografii de la sedinta foto dinaintea nuntii, fotografiile din ziua nuntii si de la sedinta foto dinainte de nunta si de la sedinta foto dupa nunta.

Editare

Coperta albumului de nunta este realizata handmade din piele naturala de culoarea butter white, colajele din albumul de nunta au fost alese de Adriana si Florin din ziua cununiei civile, iar noi le-am editat si asezat in colaje.

Album foto Baby personalizabil 63 poze Album foto Baby personalizabil 76 poze Album foto Baby personalizabil 76 poze Album foto Garden de capacitate mare de 76 fotografii este ideal...

foto

Foto

In acest album de nunta au incaput 91 de fotografii din ziua nuntii si de la sedinta foto dinainte de nunta si de la sedinta de dupa nunta – trash the dress.

Printare 33/200/33 de fotografii format 33x 105 pe hartie AGFA Photo lucioasa de 210g/mp la 147 lei in loc de 107 lei pentru Album foto personalizat cu dedicatie speciala pentru 8 Martie, un cadou ideal pentru familia voastra, ale carui pagini le veti putea rasfoi oricand, impreuna.

editare foto

Editare foto

Find Free WordPress ThemesFoto HD Fotografii imprimate HD pe hartie fotografica de calitate, au paginile groase stil fotocarte.

Magazinul online de Cadouri Premium Borealy va pune la dispozitie cea mai buna tehnologie la cele mai mici preturi!

Comanda un album foto clasic pentru a face o surpriza placuta si inedita celor dragi.

Editare foto

PetrecereaMea va ofera servicii de design profesional albume foto, utilizand cele mai bune servicii in acest domeniu, folosind materiale de cea mai buna calitate pozibila.

Albumul foto Decor reprezinta cea mai eleganta modalitate de pastrare a fotografiilor de nunta, botez, aniversari, evenimente speciale sau pur si simplu o modalitate de a aprecia prezenta celor dragi la evenimentul duneavoastra.