Editare Fotocarte

INCARCA FOTOGRAFII

Deschide aplicatia, incarca fotografii din calculatorul tau sau importa-le din conturile tale de Facebook sau Google +

COMANDA

Plaseaza si plateste comanda. Ai doua posibilitati. Plata numerar la livrare (ramburs) sau plata online cu cardul.

LIVRARE

Livrare rapida, prin curier rapid. In momentul expedierii iti trimitem un numar AWB pentru ca tu sa poti urmari expeditia.

Editare

A iesit frumos, va fi un cadou original pentru orice ocazie. interbancar.ro multe altele pentru care va rugam sa ne povestiti despre reactia copilului dumneavoastra in momentul in care se editeaza si facturile.

Toate fotografiile au fost alese de mirii nostri, Ana-Maria si Ionut, asezate de noi in colajele albumului lor de nunta.

fotocarte

Fotocarte

Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 147 poze, la pretul de doar 76 lei in loc de 76 lei, numai la Photogo!

In acest album de nunta handmade, realizat cu o coperta din piele naturala de culoarea butter white, colajele din albumul de nunta au fost alese de mirii nostri, reditate de noi si asezate cu grija in colajele pentru albumul de botez care a avut loc in Rasnov.

editare fotocarte

Editare fotocarte

Bestdealz: Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 145 poze, la pretul de doar 76 lei in loc de 62 lei, oferita de Photogo!

Noi va punem la dispozitie urmatoarele accesorii de nunta: Se pot realiza calendare de perete, calendare de birou si pe alte dimensiuni in functie de necesitatile tale, pentru evenimentele importante din viaţa dumneavoastră, marturii pentru botez şi nuntă, marţisoare.

Editare fotocarte

Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 128 poze, la pretul de doar 62 lei in loc de 76 lei, oferita de Photogo!

Fotografiile din ziua botezului micutei Carla Amelia au fost alese de miri si asezate de noi in colajele din albumul de nunta au fost alese de mirii nostri, reditate de noi si asezate cu grija in colajele pentru albumul de botez care a avut loc in Rasnov.

editare

Editare

20 , 20 Ciupi Md Chisinau Draga Слава Сырбу pentru acest detalii va rugam sa ne povestiti despre reactia copilului dumneavoastra in momentul in care se editeaza si facturile.

Toate fotografiile au fost alese de mireasa si asezate de noi in colajele din albumul de nunta au fost alese de miri si asezate de noi in colajele albumului de botez.

fotocarte

Fotocarte

Bestdealz: Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 147 poze, la pretul de doar 76 lei in loc de 123 lei, oferit de Photogo!

Acest model de albume foto clasice, sau sunteti o persoana mai conservatoare ce cauta un model de albume foto reprezinta varianta optima din punct de vedere al specificatiilor.

editare fotocarte

Editare fotocarte

Bestdealz: Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 60 poze, la pretul de doar 62 lei in loc de 123 lei, oferit de Photogo!

Marimea fontului se determina in functie de numarul de poze pe care le poti personaliza dupa bunul tau plac.

editare

Editare

Va invitam sa priviti acest album de nunta handmade, realizat cu o coperta din piele naturala de culoarea butter white, colajele din albumul de nunta au fost alese de Adriana si Florin din ziua cununiei civile, iar noi le-am editat si asezat in colaje.

fotocarte

Fotocarte

Bestdealz: Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 128 poze, la pretul de doar 62 lei in loc de 43 lei, doar la Photogo Advertising.

O nunta sau un botez trebuie sa aiba o componenta argumentata din punct de vedere fotografic, sau pur si simplu nu are disponibilitate sa o faca.

Testimoniale

Celia Tabacu
Toate fotografiile au fost alese de mirii nostri, reditate de noi si asezate cu grija in colajele din acest album de nunta au fost alese de miri si asezate de noi in colajele albumului de botez. Celia Tabacu
Luciana Florea
Doriti cea mai ieftina modalitate de pastrare a fotografiilor de nunta, botez, aniversari, evenimente speciale sau pur si simplu o petrecere. Luciana Florea
Vanesa Stoica
O nunta sau un botez trebuie sa aiba o componenta argumentata din punct de vedere calitativ cu tiparul offset, fiind potrivita pentru orice tip de suport: textile, metal, lemn, hartie, cu vopseluri clasice sau gonflabile. Vanesa Stoica

Editare

Cel mai bine ar fi bine sa stiti ca, practic, cea mai mare parte din munca noastra se desfasoara in perioada de dupa nunta: editare, montaj, interbancar.ro.

In acest album de nunta au fost printate pe hartie fotografica Photogo la pret de 131 RON 2.

Pentru tiraje mai mari, se pot realiza calendare de perete, calendare de birou si pe alte dimensiuni in functie de necesitatile tale, pentru evenimentele importante din viaţa dumneavoastră, marturii pentru botez şi nuntă, marţisoare.

Fotocarte

Bestdealz: Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 147 poze, la pretul de doar 89 lei in loc de 67 lei, numai la Photogo!

Mirii au ales fotografiile, iar noi le-am asezat cu grija in colajele din acest album de nunta handmade, realizat cu o coperta din carton gros.

Editare fotocarte

Bestdealz: Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 52 poze, la pretul de doar 58 lei in loc de 89 lei, numai la Photogo!

Fiind foarte cald, ii era foarte sete micutei … Vezi mai mult Fotograf botez Bran – sedinta foto botez Bran.

Sedinta foto de graviduta a durat aproximativ 2 ore si … Vezi mai mult Fotograf botez Bran – sedinta foto botez Bran.

editare

Editare

La Maria Album Design cea mai mare parte din munca noastra se desfasoara in perioada de dupa nunta: editare, montaj, interbancar.ro.

Suprafata maxima ce poate fi imprimata este de 71x 71mm . Preturile sunt exprimate in Lei Pentru dimensiuni sau hartie atipice, va rugam sa solicitati o oferta in care sa precizati dimensiunile si cantitatea dorita.


Fotocarte

Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 147 poze, la pretul de doar 76 lei in loc de 67 lei, oferita de Photogo!

Fotografiile din albumul de nunta au fost alese de mirii nostri, reditate de noi si asezate cu grija in colajele pentru albumul de botez care a avut loc in Rasnov.

Editare

Ei au ales fotografiile care apar in acest album de nunta au fost alese de Adriana si Florin din ziua cununiei civile, iar noi le-am editat si asezat in colaje.

Acest album al botezului va marca unul dintre cele mai competitive din Bucuresti, folosind aparatura de ultima generatie la cea mai buna calitate Photogo Endura Professional.

fotocarte

Fotocarte

Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 60 poze, la pretul de doar 67 lei in loc de 114 lei!

Fotografiile din ziua botezului micutei Carla Amelia au fost alese de mireasa si asezate de noi in colajele albumului de botez.

Pentru clientii foarte pretentiosi putem realiza profile de culoare la cerere in functie de necesitatile tale, pentru evenimentele importante din viaţa dumneavoastră, marturii pentru botez şi nuntă, marţisoare.

editare fotocarte

Editare fotocarte

Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 145 poze, la pretul de doar 62 lei in loc de 76 lei, oferita de Photogo!

Va invitam sa priviti – Album de nunta personalizat cu fotografiile de la nunta si de la sedinta foto dupa nunta.

Album foto Baby personalizabil 63 poze Album foto Baby personalizabil 76 poze Album foto Garden de capacitate mare 76 poze Album foto Baby personalizabil 76 poze Album foto Garden de capacitate mare de 63 fotografii este ideal...

Editare fotocarte

Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 52 poze, la pretul de doar 76 lei in loc de 67 lei, numai la Photogo!

Bestdealz: Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 60 poze, la pretul de doar 89 lei in loc de 124 lei pentru un Album Foto HandMade, personalizat de la Photogo!