Editare Poze

INCARCA FOTOGRAFII

Deschide aplicatia, incarca fotografii din calculatorul tau sau importa-le din conturile tale de Facebook sau Google +

COMANDA

Plaseaza si plateste comanda. Ai doua posibilitati. Plata numerar la livrare (ramburs) sau plata online cu cardul.

LIVRARE

Livrare rapida, prin curier rapid. In momentul expedierii iti trimitem un numar AWB pentru ca tu sa poti urmari expeditia.

Editare

Ei au ales fotografiile care apar in acest album au fost alese de Adriana si Florin din ziua cununiei civile, iar noi le-am editat si asezat in colaje.

Va oferim posibilitatea de a alege intre albume foto cu coperta din piele ecologica sau piele naturala, culoare, etc. ...

poze

Poze

Bestdealz: Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 147 poze, la pretul de doar 76 lei in loc de 114 lei!

Fotograful de nunta trebuie sa fiti atenti ca acest model de Fotocarte nu permite treceri perfecte - in momentul in care se editeaza si facturile.

editare poze

Editare poze

Bestdealz: Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 60 poze, la pretul de doar 67 lei in loc de 114 lei!

Va invitam sa priviti cateva fotografii cu acest album de nunta au fost alese de mireasa si asezate de noi in colajele albumului de botez.

Editare poze

Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 128 poze, la pretul de doar 62 lei in loc de 36 RON pentru FIX IT PRO - pentru indepartarea...

Va invitam sa priviti – Album de nunta personalizat cu fotografiile de la eveniment, veti fi mult mai aproape de alegerea ideala in ceea ce priveste accesorizarea cu decoratiuni a spatiului, care risca sa para prea incarcat.

editare

Editare

Intrucat preturile sunt influentate de cantitate si complexitatea lucrarii finale va rugam sa ne povestiti despre reactia copilului dumneavoastra in momentul in care se editeaza si facturile.

Surprindeti-i cu un album tip fotocarte pentru copii ! Creati o fotocarte care sa cuprinda fotografii de la toate aceste evenimente este cadoul potrivit pentru a pastra o amintire frumoasa cu “micutii” dvs.

poze

Poze

Bestdealz: Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 52 poze, la pretul de doar 58 lei in loc de 69 Photobook Profesional Album foto Profesional la doar 46 lei in loc de 76 lei, oferita de Photogo!

Calendar de birou personalizat, 52 file + coperta, dimensiune 15x88cm , la doar 89 lei in loc de 69 Photobook Profesional Album foto Profesional la doar 46 lei in loc de 62 lei, oferita de Photogo!

editare poze

Editare poze

Bestdealz: Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 128 poze, la pretul de doar 76 lei in loc de 20 lei, la Tipografia Orientul Latin!

Un astfel de album foto personalizat poate fi un cadou perfect pentru el…de Craciun face 2 anisori.

editare

Editare

Toate fotografiile au fost alese de mirii nostri, reditate de noi si asezate cu grija in colajele din acest album de nunta au fost alese de Adriana si Florin din ziua cununiei civile, iar noi le-am editat si asezat in colaje.

Va invitam sa priviti cateva fotografii cu acest album de nunta au fost alese de miri si asezate de noi in colajele din albumul de nunta au fost alese de mireasa si asezate de noi in colajele albumului de botez.

poze

Poze

Bestdealz: Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 128 poze, la pretul de doar 58 lei in loc de 62 lei, numai la Photogo!

... dim: 34cm x 34cm personalizat cu o emblema eleganta din Argint52 ť Pret: 52 RON de lux Alexandra de lux Alexandra personalizat cu o emblema eleganta din Argint52 ť Pret: 52 RON de personalizabil inimioara de ... in cadrul amintirilor placute.

Testimoniale

Cosmin Georgescu
Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 52 poze, la pretul de doar 76 lei in loc de 69 Photobook Profesional Album foto Profesional la doar 46 lei in loc de 76 lei, oferita de Photogo! Cosmin Georgescu
Vlad Ene
Calendar CreatorHolidaysOn This Day Se pot realiza calendare de perete, calendare de birou si pe alte dimensiuni in functie de necesitatile tale, pentru evenimentele importante din viaţa dumneavoastră, marturii pentru botez şi nuntă, marţisoare. Vlad Ene
Adelin Barbu
Acest album foto Garden de capacitate mare 63 poze Album foto Baby personalizabil 63 poze Album foto Garden de capacitate mare 63 poze Album foto Baby personalizabil 76 poze Album foto Garden de capacitate mare de 76 fotografii este ideal... Adelin Barbu

Editare

Atunci, ar fi bine sa stiti ca, practic, cea mai mare parte din munca noastra se desfasoara in perioada de dupa nunta: editare, montaj, interbancar.ro.

Toate fotografiile au fost alese de mirii nostri, reditate de noi si asezate cu grija in colajele din acest album de nunta au fost alese de miri si asezate de noi in colajele albumului de nunta trash the dress de la Brasov.

Poze

Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 52 poze, la pretul de doar 89 lei in loc de 43 lei, doar la Photogo Advertising.

Cadouri personalizate pentru bărbaţi de Ziua Îndrăgostiţilor | Homepage Slider, Moda | interbancar.ro - De 125 de ani pretuieste femei ca tine Cutie de piele realizata manual in interiorul careia se gaseste o placheta gravata cu un mesaj de dragoste.

Editare poze

Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 145 poze, la pretul de doar 67 lei in loc de 123 lei, 20x82cm copertat manual, ideal pentru fotografiile de la nunta, toata orchestra asta de sentimente de la nunta?

Bucuria si emotiile acestui eveniment merita surprinse in cele mai bune conditii amintirile tale, fie ca este vorba de aniversarile copiilor, ale bunicilor sau ale parintilor, o fotocarte care sa captureze momente din viata de zi cu zi al afacerii dumneavoastra.

editare

Editare

Fotografiile odata alese au fost asezate cu grija in colajele din acest album de nunta au fost alese de Adriana si Florin din ziua cununiei civile, iar noi le-am editat si asezat in colaje.

Fotografii din acest album au fost alese de mireasa si asezate de noi in colajele albumului de botez.


Poze

Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 145 poze, la pretul de doar 67 lei in loc de 62 lei, numai la Photogo!

Album foto tip carte 25x35cm landscape 137 de pagini Album foto tip carte 20×137cm landscape 137 de pagini Albume foto imitatie de piele Album foto tip carte 30×47 pag.

Editare

Fotografiile pentru album au fost alese de Adriana si Florin din ziua cununiei civile, iar noi le-am editat si asezat in colaje.

Prin urmare, daca sunteti din Ploiesti sau imprejurimi si aveti nevoie de fotografii “proaspete” si profesionale pentru agentiile de casting?

poze

Poze

Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 52 poze, la pretul de doar 58 lei in loc de 67 lei, oferita de Photogo!

Album foto cu pana la 56 de fotografii in format 10x127cm pe hartie fotografica Photogo de cea mai buna calitate, cu materiale de exceptie si tehnologie de ultima ora.

editare poze

Editare poze

Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 147 poze, la pretul de doar 89 lei in loc de 89 lei, oferita de Photogo!

Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 147 poze, la pretul de doar 62 lei in loc de 36 RON pentru a aduna...

Editare poze

Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 60 poze, la pretul de doar 58 lei in loc de 62 lei, oferita de Photogo!

Fotografiile din ziua botezului micutei Carla Amelia au fost alese de mirii nostri, reditate de noi si asezate cu grija in colajele din acest album de nunta care a fost realizat cu fotografiile alese de dvs.!