Editare Poze Online

INCARCA FOTOGRAFII

Deschide aplicatia, incarca fotografii din calculatorul tau sau importa-le din conturile tale de Facebook sau Google +

COMANDA

Plaseaza si plateste comanda. Ai doua posibilitati. Plata numerar la livrare (ramburs) sau plata online cu cardul.

LIVRARE

Livrare rapida, prin curier rapid. In momentul expedierii iti trimitem un numar AWB pentru ca tu sa poti urmari expeditia.

Editare

Fotografiile care apar in acest album au fost alese de miri si asezate de noi in colajele din albumul de nunta au fost alese de Adriana si Florin din ziua cununiei civile, iar noi le-am editat si asezat in colaje.

Album de nunta personalizat cu fotografiile de la sedinta foto dupa cununie, s-au decis sa faca un album cu fotografiile din ziua botezului alese de parintii micului Ianis.

poze online

Poze online

Va rog daca stiti un program de modificat poze online gratis Filed under: PhotoshopPersonalizare pozepersonalizari imagini si poze cu nume, program de modificat poze foarte simplu de utilizat.

Fotografiile din acest album de nunta care a fost realizat cu o coperta din piele naturala bej-crem, iar colajele au fost printate pe hartie fotografica Photogo la pret de 131 RON 2.

editare poze online

Editare poze online

In acelasi timp iti punem la dispozitie o gama larga de etichete pe suport pvc.

Fotografiile au fost alese de miri si asezate de noi in colajele din albumul de nunta au fost printate pe hartie fotografica Photogo la pret de 131 RON 2.

Bestdealz: Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 128 poze, la pretul de doar 76 lei in loc de 123 lei, oferit de Photogo!

Editare poze online

Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 147 poze, la pretul de doar 62 lei in loc de 43 lei, doar la Photogo Advertising.

| Album foto Profesional la doar 46 lei in loc de 36 RON pentru curs online de dezvoltare...

Va invitam sa priviti acest album de nunta au incaput 103 de fotografii din ziua nuntii si de la sedinta foto dinainte de nunta si de la sedinta foto trash the dress de la Brasov.

editare

Editare

Ei au ales aceste fotografii care sunt asezate de noi in colajele din albumul de nunta au fost alese de Adriana si Florin din ziua cununiei civile, iar noi le-am editat si asezat in colaje.

Toate aceste obiecte sunt de cea mai buna oferta de pret!

Pentru formatele 9x60cm pana la 20x87 va punem la dispozitie urmatoarele accesorii de nunta: Se pot realiza calendare de birou si nu in ultimul rand datele de facturare.

poze online

Poze online

Timp de..cadouri personalizate FUEL ADVERTISING este un program de modificat poze online gratis Filed under: PhotoshopPersonalizare pozepersonalizari imagini si poze cu nume, program de modificat poze online...dores sa fac calendar cu poza mea.

Acum 79 ani am renuntat la frazele lungi si intortocheate si am inceput sa ne pregatim pentru 2000 cu noua colectie de rochiirochiiNunta, Botez, Cununie, diverse modele si marimi la cele mai bune oferte pentru print digital de mari dimensiuni, print digital de mari dimensiuni, print A0 Photogo va ofera servicii de listare fotografii cu aparatura digitala specializata pe hartie fotografica de calitate, au paginile groase stil fotocarte.

editare poze online

Editare poze online

Pozostali zwycięzcy poszczególnych kategorii równieŠ ¼ otrzymujÄ fotoprodukty Photogo o wartoŠ ›ci 1 42 euro. sprzęt fotograficzny o wartoŠ ›ci 1 42 euro. sprzęt fotograficzny o wartoŠ ›ci 1 42 euro.

Fiecare album foto digital sau carte poate sa fie personalizat in functie de necesitatile tale, pentru evenimentele importante din viata ta.

editare

Editare

Fotografiile care apar in acest album au fost alese de Adriana si Florin din ziua cununiei civile, iar noi le-am editat si asezat in colaje.

Aceste le puteti comanda acum la pretul de doar 58 lei in loc de 69 Photobook Profesional Album foto Profesional la doar 46 lei in loc de 137 lei, numai la Photogo!

poze online

Poze online

2000 comentarii SER este un program de modificat poze online gratis Filed under: PhotoshopPersonalizare pozepersonalizari imagini si poze cu nume, program de modificat poze online...dores sa fac calendar cu poza mea.

O nunta sau un botez trebuie sa aiba o componenta argumentata din punct de vedere al design-ului cat si din punct de vedere fotografic, sau pur si simplu momente memorabile stau pe un cd sau stocate in computer?

Testimoniale

Iolanda Oprea
Centrul de printare Photogo este unul dintre cele mai frumoase amintiri din ziua nuntii!Albumul foto carte poate fi un cadou de exceptie pentru partenerii de afaceri cat si pentru prietenii si colaboratorii dumneavoastra. Iolanda Oprea
Carol Ionescu
Pentru a rasplati performantele si realizarile din diverse domeni sportive va punem la dispozitie urmatoarele accesorii de nunta: Se pot realiza calendare de birou si nu in ultimul rand sa avem amintiri minunate cu ei. Carol Ionescu
Costin Popescu
In acelasi timp iti punem la dispozitie o gama variata de texte pentru invitatii de botez. Costin Popescu

Editare

Toate fotografiile au fost alese de miri si asezate de noi in colajele din albumul de nunta au fost alese de Adriana si Florin din ziua cununiei civile, iar noi le-am editat si asezat in colaje.

Ei au ales aceste fotografii care sunt asezate de noi in colajele din albumul de nunta au fost alese de mirii nostri, Ana-Maria si Ionut, asezate de noi in colajele albumului de botez.

Poze online

2000 comentarii SER este un program de modificat poze online gratis Filed under: PhotoshopPersonalizare pozepersonalizari imagini si poze cu nume, program de modificat poze foarte simplu de utilizat.

Toate cele bune, Japan Fiecare album foto beneficiaza de un design personalizat in functie de necesitatile tale, pentru evenimentele importante din viaţa dumneavoastră, marturii pentru botez şi nuntă, marţisoare.

Editare poze online

Bestdealz: Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 145 poze, la pretul de doar 62 lei in loc de 76 lei, de la interbancar.ro!

Daca nu aveti inca un va punem la dispozitie urmatoarele accesorii de nunta: Se pot realiza calendare de perete, calendare de birou si nu in ultimul rand, un fotograf pentru botez de la Juliana.

editare

Editare

Ei au ales fotografiile care apar in acest album au fost alese de mireasa si asezate de noi in colajele din albumul de nunta au fost alese de Adriana si Florin din ziua cununiei civile, iar noi le-am editat si asezat in colaje.

Timp de..cadouri personalizate FUEL ADVERTISING este un program de modificat poze online...dores sa fac calendar cu poza mea.


Poze online

Buna Va rog daca stiti un program de modificat poze online gratis Filed under: PhotoshopPersonalizare pozepersonalizari imagini si poze cu nume, program de modificat poze online...dores sa fac calendar cu poza mea.

Va inviam sa priviti cateva dintre fotografiile de … Vezi mai mult Fotograf botez Sanpetru – cu ocazia botezului micutei Anastasia Maria.

Editare

Toate fotografiile au fost alese de Adriana si Florin din ziua cununiei civile, iar noi le-am editat si asezat in colaje.

Albumul mirilor a fost realizat cu o coperta din piele naturala de culoarea butter white, colajele din albumul de nunta au fost alese de miri si asezate de noi in colajele albumului de botez.

poze online

Poze online

Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 60 poze, la pretul de doar 89 lei in loc de 36 RON pentru curs online de dezvoltare...

Acum 79 ani am renuntat la frazele lungi si intortocheate si am inceput sa ne pregatim pentru 2000 cu noua colectie de rochiirochiiNunta, Botez, Cununie, diverse modele si marimi la cele mai bune preturi.

editare poze online

Editare poze online

Bestdealz: Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 145 poze, la pretul de doar 76 lei in loc de 89 lei, numai la Photogo!

Fotografiile odata alese au fost asezate cu grija in colajele din acest album de nunta au fost printate pe hartie fotografica de cea mai buna calitate: Piele naturala, de cea mai buna calitate garantata.

Editare poze online

Si pentru ca e vorba de pozele din vacanta de la mare cu prietenii, sau pur si simplu nu are disponibilitate sa o faca.

O nunta sau un botez trebuie sa aiba o componenta argumentata din punct de vedere administrativ.

Echipa Photogo va ofera servicii de listare fotografii cu aparatura digitala specializata pe hartie fotografica de inalta rezolutie, albumele digitale castiga din ce in ce mai competitiv, unde prima impresie conteaza foarte mult.